Daar gaan we dan!

cropped-p5222334.jpgDit is Mats. Sinds juni 2016 verheugden we ons op zijn komst. Met ons bedoel ik mijzelf (Ellen) en Otto (liefde van Ellen’s leven). En natuurlijk onze vrienden en familie. En collega’s. Eigenlijk iedereen behalve onze kater Beer en poes Mies. Die voelden al snel dat er iets groots stond te gebeuren en dat hun personeel andere prioriteiten zou krijgen.

En iets groots, dat was de geboorte van Mats zeker. Begin april besloot hij dat het tijd was. Ruim 4 kilo woog hij, maar dat bedoel ik niet met groots. Het is lastig uit te leggen. Je bent iemand voor de geboorte van je kind. En daarna ben je moeder. En ik kan na drie maanden met enige zekerheid toch wel stellen: grootser dan moeder worden wordt het niet.

In dit blog schrijf ik over ons leven. Voor en na de komst van Mats. Positief maar ook de minder leuke dingen. Want het ouderschap is echt niet alleen een roze wolk. Maar altijd met de nodige humor en zelfspot. Ik wens je veel leesplezier. Reacties zijn van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s